Esti profesor si ai nevoie de punctaj la dosar? Curs international in Republica Moldova – 9.12.2017

Stimate cadre didactice! Va invitam pe data de 9 decembrie la cursul de Management educational European din Republica Moldova pentru a afla noutatile din strategiile europene ce se vor implementa in viitorul apropiat si in Romania! Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale. Cursul costa 500 de lei si dureaza 1 zi. Prin aceasta participare va completati CV-ul cu un curs international care va ajuta la evaluari si la obtinerea de punctaj suplimentar in fata colegilor. Cursul nostru a fost punctat la ambele sesiuni ale concursului pentru directori precum si in alte grile de evaluare.  Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la euro_personal@yahoo.com.

Despre Euro Personal

Euro Personal desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

 1. Pleșca Daniela Răspunde

  Bună ziua!Am trimis documentele (chitanta doveditoare a plătii, fisa de inscriere,acte identitate)în data de 28.11.2017. Vă rog frumos să îmi spuneti dacă le-ati primit si sa mă informati cu ora si locul de unde se pleacă! Multumesc, o zi frumoasa! Astept raspuns!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   toata lumea va primi emailul de informare dupa ce vom finaliza inscrierile saptamana aceasta.

Lasa un comentariu

*

captcha *