Noi cursuri internationale in Management educational European octombrie-noiembrie 2017

Stimate cadre didactice! Va invitam in perioada urmatoare la cursurile de Management educational European pentru a afla noutatile din strategiile europene ce se vor implementa in viitorul apropiat si in Romania! Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale. Totodata, va completati CV-ul cu un curs international care va ajuta la evaluari si la obtinerea de punctaj suplimentar in fata colegilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, Euro Personal in parteneriat cu Training Cariere SRL va organiza in lunile octombrie – noiembrie 2017 cursuri pe tema MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN astfel:
– 14 octombrie 2017 – Ungaria,
– 28 octombrie 2017 – Republica Moldova,
– 4 noiembrie 2017 – Bulgaria.
Fiecare curs dureaza 1 zi si costa 500 de lei. INSCRIERILE AU INCEPUT PENTRU TOATE LOCATIILE, IAR LOCURILE SUNT LIMITATE. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la:
euro_personal.oradea@yahoo.com pentru Ungaria,
euro_personal@yahoo.com pentru Republica Moldova,
euro_personal.bucuresti@yahoo.com pentru Bulgaria.

Despre Euro Personal
Euro Personal desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Torok Eniko Răspunde

  As dori sa afli unde, in ce localitate va fi organizat cursul acesta in Ungaria. Acest curs este aprobat si in Romania?? adica e valabil pentru ocuparea posturilor de directori care necesita un document care atesta calitatea de membru al corpului national de experti in managementul educational. Acest document atesta aceasta calitate? Va multumesc pentru raspuns.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul se va derula la Debrecen. Doriti sa va inscrieti?

 2. Mihaela Răspunde

  Exista un curs la Viena?

 3. Serban Daniel Răspunde

  Doresc informatii despre cursul din Bulgaria.

Lasa un comentariu

*

captcha *