Nou!!! Curs international in Serbia – Management educational European – 20.01.2018

Stimati domni profesori! Va invitam la urmatorul curs de Management educational European organizat in Serbia la Kladovo pe data de 20.01.2018. Este important sa participati la acest curs pentru a afla care sunt schimbarile din domeniul educational si la ce trebuie sa va asteptati in viitorul apropiat. Cursurile noastre au fost punctate la ambele sesiuni ale concursului pentru directori si in alte grile de evaluare. Va invitam sa aflati noutati despre strategiile europene care vor fi puse in aplicare si in Romania in viitorul apropiat!  Cursul costa 500 de lei si dureaza 1 zi. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la euro_personal.timisoara@yahoo.com.

Despre Euro Personal

Euro Personal desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

 1. Adriana Răspunde

  Buna ziua!
  Sunt prof si sunt interesata de acest curs de management european. La fel ca si colegii mei, doresc mai multe detalii pe mail, legate de locație, posibil de cazare, ora începerii,alte cheltuieli decât cele din anunț si care este forma de certificare.

  Condiții de participare, ex trebuie sa avem grade, sau functii de conducere?

  Adresa mea de e-mail este adrianaosoian@gmail.vom
  Multumesc

 2. Camelia Costea Răspunde

  Si eu doresc informatii camelia.d.costea@gmail.com
  Mulțumesc frumos

 3. cora Răspunde

  Buna ziua. As dori informatii suplimentare la adresa: discrettaforever@yahoo.com

 4. Negrila Elena Răspunde

  Buna ziua! As dori mai multe informatii despre cursul Management european: locație, cazare, ora de începere, cheltuieli, forma de certificare! Adresa mea este : elenaliliana_stoian@yahoo.com Va mulțumesc anticipat!

 5. Irina Răspunde

  Buna ziua!
  Sunt prof si sunt interesata de acest curs de management european. Doresc mai multe detalii pe mail, legate de locație, posibil de cazare, ora începerii,alte cheltuieli decât cele din anunț si care este forma de certificare.
  Adresa mea de e-mail este tinaflob27@yahoo.com
  Mulțumesc anticipat!

  Cu considerație,
  Irina Barbu

Lasa un comentariu

*

captcha *